DAGBESTEDING EN WERK

Iedereen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of autisme of andere psychische en/of psychiatrische problemen kan via Zorg-Los aan de slag.

Is een baan te hoog gegrepen? Bijvoorbeeld vanwege een ernstige beperking, of vanwege gedrag dat werken onmogelijk maakt? Dan bieden wij ontwikkelingsgerichte dagbesteding. Waarin iedereen dingen kan leren en een prachtige groei kan doormaken!

Zorg-Los beschikt over meer dan 16 plaatsen voor dagbesteding en begeleidt naar arbeid. We zijn kleinschalig van opzet, met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Onze jobcoach begeleidt mensen bij het verkrijgen en behouden van zinvol werk.

Mensen vinden op die manier een baan in reguliere bedrijven of gaan een opleiding volgen. Uiteraard kun je bij Zorg-Los ook een dagbestedingsplek ervaren voor de langere termijn.

 

WIL JE ZELF DINGEN DOEN EN ERTOE DOEN?

Zelf doen en meedoen geeft zelfvertrouwen. Bij Zorg-Los leren mensen zo zelfstandig mogelijk te werken. Soms met vallen en opstaan. Bij leren hoort dat je dingen ontdekt op jouw manier. Wij reiken kansen aan om ook eens te wisselen van werkplek, door onze onderlinge contacten met het reguliere bedrijfsleven.

JE KRIJGT EEN GOED INGEVULD WERKPROGRAMMA

Voor veel mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zijn structuur en voorspelbaarheid belangrijk. We weten dat een actieve dagritme zorgvragen vermindert. Daar zetten we dus vol op in. Met de juiste stimulans functioneren mensen optimaler.

 

BIJ ZORG-LOS ERVAAR JE PERSPECTIEF

 

Werk en dagbesteding biedt mensen:

  • Een zinvol, inspirerend en uitdagend dagprogramma
  • Mogelijkheden tot sociaal contact en samenwerking
  • Ontwikkelingsgericht plan
  • Een eigen identiteit

Werk verbindt mensen met de samenleving. Maatschappelijke participatie staat bij ons hoog in het vaandel. Voor iedereen is er wel een vorm van werk of dagbesteding die aansluit bij zijn of haar mogelijkheden. Bij Zorg-Los zoeken we samen naar die groei die bij jou past!

Even een persoonlijk gesprek?

Neem telefonisch contact op via:
T 0348-753 333 of M 06-46 404 493

Stuur een email 

Of maak een bel mij terug afspraak.